Wenskaarten

Iets dat met Kerstmis en Nieuwjaar elk jaar weer terug komt, is het versturen van wenskaarten. We weten allemaal dat het ontzettend leuk is om een leuk kaartje te ontvangen met De Beste Wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos, want het aantal verschillende wenskaarten voor zowel Kerst als nieuwjaar zijn ontzettend uitgebreid. Er is altijd een kaartje dat jou aanstaat.

Humor in wenskaarten

Een echte trend in wenskaarten-wereld is humor in kerstkaarten en nieuwjaarskaarten. Waar het voorheen vooral de standaard boodschap was die werd overgebracht, wordt het nu met een grote knipoog gedaan. Dat levert allemaal hilarische kerstkaartjes op, zoals een halfnaakte kerstman die zwoel poseert voor de fotograaf. Wat ook steeds vaker wordt gedaan, is het maken van een foto en die als kerstkaart versturen. De welbekende foto met een willekeurig huisdier, vaak een konijn, in een keteltje op het fornuis, met een kerstmutsje op. Of eenzelfde setting met de baby des huizes. Zulke kaarten toveren vaak een lach op het gezicht van de ontvanger.

Online of offline?

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om een kerstkaart te versturen. Het leukste is nog altijd om gewoon een offline kaartje te sturen, aangezien deze opgehangen of neergezet kunnen worden in het huis. Dit brengt meteen een beetje kerstsfeer in huis. Het is ook mogelijk om online een kaartje te maken en dit offline op te sturen. Tenslotte is er de e-card, die gewoon in de mail zal binnenkomen. Iedereen heeft zo zijn voorkeur op het gebied van kaarten versturen. Welke prefereer jij?

Artikelen

Zelf kaarten maken

Ben jij een echte creatieveling? Ben je graag met pen, papier, lint, stempels en andersoortige knutselmaterialen in de weer? Dan ben jij wellicht de persoon die zelf zijn kerstkaarten maakt. Dit is niet alleen een leuke tijdsbesteding, het levert je ook nog eens unieke kaarten op die zeker worden gewaardeerd. Je kunt werkelijk alle kanten op

Lees meer...

Online kaarten versturen

Hoewel offline kaartjes versturen nog steeds de voorkeur geniet, is het heden ten dage ook steeds gangbaarder om gebruik te maken van online kaarten versturen. Het handige aan online kaarten maken is dat je één kaart kunt maken en deze meteen kunt versturen aan een aantal adressen. Je hoeft alleen maar een lijst met emailadresse

Lees meer...