Online kaarten versturen

Hoewel offline kaartjes versturen nog steeds de voorkeur geniet, is het heden ten dage ook steeds gangbaarder om gebruik te maken van online kaarten versturen. Het handige aan online kaarten maken is dat je één kaart kunt maken en deze meteen kunt versturen aan een aantal adressen. Je hoeft alleen maar een lijst met emailadressen in te voeren en je kaart wordt meteen naar een groot aantal personen verstuurd. Ideaal!

Online maken, offline versturen

Omdat offline kaartjes nog steeds het leukste zijn omdat je deze sfeervol in je huis kunt plaatsen, is het mogelijk om een online kaart offline te versturen. Je hoeft alleen maar de kaart te maken met een online editor, tekst toe te voegen, adressen in te voeren en te betalen. Resultaat: de kaarten worden op een door jou gekozen dag verzonden naar de ontvangers. Je kunt de kerstkaarten bijvoorbeeld al in Oktober klaarzetten zodat deze ergens rond 10 december worden verstuurd. Geen enkel probleem.

Verschillende aanbieders

Er zijn talloze verschillende aanbieders van online kerstkaarten. Wij hebben enkele hele goede voor je op een rijtje gezet. Wij hebben persoonlijk zeer goede ervaringen met de onderstaande aanbieders, dus wij raden je dan ook zeker aan om één van de onderstaande te proberen. Wij proberen ieder jaar een nieuwe aanbieder, zodat we de beste voor jou op een rijtje kunnen zetten. Tot nu toe zijn we nog nooit teleurgesteld. Wij zijn erg kritisch, want we weten dat het belangrijk is dat kaarten van goede kwaliteit zijn en dat ze netjes op tijd worden verstuurd.