Kerstcadeautjes

Met Kerstmis worden uiteraard de nodige cadeautjes uitgewisseld. Toch is het elk jaar weer een uitdaging om de juiste geschenken te vinden. De standaard dingen heeft iedereen wel zo'n beetje gehad. Voor wie kent de cadeau S.O.S. (Sokken, Overhemd, Stropdas) voor mannen niet. Het is natuurlijk ook veel leuker om een persoonlijker cadeautje te geven en ontvangen. Zo is het altijd beter om bijvoorbeeld iets te geven dat in lijn ligt met zijn of haar hobby, in plaats van de Douglas cadeaubon of dinercheque.

Reisliefhebber cadeautjes

Ken je iemand die ontzettend van reizen houdt? Dan is het leuk om te kiezen voor een reislustig cadeautje. Denk bijvoorbeeld aan een scratch travelmap. Een leuke landkaart waarop je landen kunt weg krassen. Hoe gaaf is het om zoiets te geven aan iemand die de halve wereld heeft gezien en wil zien? Ook kun je een reisdagboekje aanschaffen, wat de reiziger kan meenemen op reis. Zo heeft hij of zij altijd een blijvende herinnering aan de vakantie.

Grappige cadeautjes

Ken jij een echte lolbroek of iemand die het leuk vindt om grappige cadeautjes te krijgen? Dan kun je je hart ophalen met alle leuke gadgets die er te koop zijn. Deze zijn verkrijgbaar voor élk budget. Een echte theeleut geef je bijvoorbeeld tea shirts, een soort porseleinen theezakjes in de vorm van t-shirtjes. Heel erg grappig. Een party boy kun je vast en zeker blij maken met een grappig bierglas, bijvoorbeeld in de vorm van een ouderwetse hoorn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kantoor gifts

Wanneer je niet weet wat je iemand moet geven, en diegene werkt toevallig op een kantoor, dan kun je altijd de keuze maken voor een office gadget. De facebook fanaat geef je misschien een facebook 'like' stempel. Is er een gedeelde kantine? Wat dacht je van office poetry voor op de koelkast? De fotografie fan krijgt natuurlijk een lens-mok en de altijd warrige medewerker kun je vast en zeker blij maken met een memo olifant.